уторак, 23 априла

Čuveni filmski serijal „Star Wars“ stigao na HBO GO

Čuveni filmski serijal „Star Wars“ stigao na HBO GO

Ljubitelji filmova „Star Wars“ od danas, 17. jula, pa sve do 7. avgusta, moći će da uživaju u ovim legendarnim SF ostvarenjima na striming platformi HBO. GO.

Već danas pretplatnicima ovog servisa dostupne su prve tri epizode – prequel – trilogije, kao i film „Solo: Star Wars priča“,  koji prati avanture mladog Han Sola pre nego što postane heroj pobunjenika. Uz to će biti dostupan i animirani film „Ratovi zvezda: Ratovi klonova“, dok je prvih pet sezona istoimene animirane serije već dostupno na HBO GO-u.

HBO GO će 24. jula u ponudu uvrstiti i filmove iz originalne trilogije iz 1970-ih i 80-ih, a gledaćemo i „Odmetnik-1 – Star Wars priča“, film koji prate događaje koji su prethodili radnji filma „Zvezdani ratovi: Nova nada“ iz 1977. godine.

Prva dva filma iz najskorije trilogije postaće dostupna 31. jula – „Star Wars: Buđenje sile“ i „Star Wars: Poslednji Džedaji“.

Celu „Star Wars“ kolekciju na HBO GO-u će 7. avgusta upotpuniti premijera filma „Star Wars: Uspon Skajvokera“, finalna epizoda sage o Skajvokerima.

Izvor: dedamilorad.com / MSI

Foto: Star Wars / Youtube/Screenshot

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *