четвртак, 13 јуна

Raste medijska imperija Željka Mitrovića: Red TV, portal i radio

Raste medijska imperija Željka Mitrovića: Red TV, portal i radio

Građani Srbije ovog vikenda dobili su još jedan televizijski kanal pod nazivom Red TV,  čiji je glavni i odgovorni urednik Željko Mitrović, piše portal Raskrikavanje.

Iako u jednom od  promotivnih spotova kažu da će to biti „jedina televizija koju gledaoci uređuju, zvanični papiri ipak kažu drugačije, navodi ovaj portal. Medijska imperija Željka Mitrovića u poslednjih mesec dana narasla je osnivanjem ove televizije, istoimenog portala, ali i kupovinom radija Lagune koji je platio oko 250 hiljada evra.

Red TV kako je objašnjeno u saopštenju koje su objavili uglavnom provladini mediji u kojima se ova televizija danima reklamira, namenjena je mlađoj publici, a njen sadržaj kreiraće popularni jutjuberi, tik tok i instagram zvede. Novi kanal je sredinom ovog meseca registrovan u Regulatornom telu za elektronske medije (REM), a program će se emitovati od danas, 3. oktobra, preko svih kablovskih operatera, piše na instagram stranici televizije.

Prema zvaničnim podacima iz REM-a – glavni i odgovorni urednik biće njen vlasnik, Željko Mitrović. Za izdavača televizije navedena je upravo njegova kompanija – „Pink international company”.

RED TV još uvek nije upisan u registar medija Agencije za privredne registre (APR), a zašto, kakav će biti program i zbog čega se odlučio za osnivanje novog medija – Željko Mitrović nije imao vremena da odgovori jer se kako je napisao novinarki Raskrikavanja „raspada od posla“.

Izvor: Raskrikavanje

Foto: Željko Mitrović/Youtube/Screenshot

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *