понедељак, 27 маја

Međunarodni kandidati za Oskara 2021. na onlajn platformi Moj Off

Međunarodni kandidati za Oskara 2021. na onlajn platformi Moj Off

Najnoviji filmovi svetskih kinematografija, ovogodišnji kandidati za nagradu Oskar u kategoriji najbolji strani film, od subote  23. januara naći će se na repertoaru domaćeg Online bioskopa Moj Off.

U susret nominacijama za čuvenu zlatnu statuu, nagradu Oskar, Online bioskop Moj Off ekskluzivno prikazuje svetske predstavnike za prestižno priznanje Američke akademije nauka i umetnosti.

Od subote, 23. januara na adresi mojoff.net naći će se 9 kandidata različitih svetskih kinematografija od kojih neki prvi put, premijerno za domaću publiku.

Filmovi koji nisu imali prilike da zažive u bioskopskim salama, moći će da se pogledaju na digitalnoj platformi Moj Off bioskopa.

Ljubitelji dobrog filma moći će da uživaju u filmovima:  „Istinske majke“ (True mothers), „Otac“ (Father), „Sezona kiše“ (Wet Season), „Snega više neće biti“ (Never Gonna Snow Again), „Sestrica“ (My Little Sister), „Jabuke“ (Apples), „A sutra ceo svet“ (And Tomorrow the Entire World), „Početak” (Beginning).

Foto: „Sestrica“/Promo

Gruzijski film „Početak“ rediteljke Dee Kulumbegašvili i grčki film „Jabuke“ reditelja Hristosa Nikua prikazani su na ovogodišnjem Festivalu autorskog filma (FAF), dok je švajcarski film „Sestrice“ prikazan na trećem po redu Dunav Film Fest-u.

Potpuno premijerno za domaću publiku naći se japanski predstavnik za nagradu Oskar, film „Istinske Majke” rediteljke Naomi Kavase snimanog po japanskom bestseleru, o bračnom paru koji se odlučuje na usvajanje deteta.

Foto/Cover: „Izveštaj Aušvica“/Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *