понедељак, 27 маја

Onlajn „Džez vakcina“ iz Valjeva

Onlajn „Džez vakcina“ iz Valjeva

Valjevo Džez Festival biće održan od 25. do 29. decembra po prvi put u onlajn formatu pod nazivom „Džez vakcina“.

Ova manifestacija će se održati po 36. p put, a na njihovom sajtu se navodi da  u danima kada se na globalnom nivou bukvalno vodi borba za sami opstanak, neminovno je da se zapitamo da li su i u kojoj meri duhovni opstanak i očuvanje bitni.

Duh je hleb nasušni koji nas hrani jednako kao i onaj koji svakoga dana na usta unosimo. Bez njega nema ni opstanka. Upravo zato smo se ove godine odlučili za slogan „Jazz Vakcina“. Sadržaj ove vakcine je svima dobro znan, a njeno dejstvo su trajna zaštita od lošeg ukusa i šunda, nuspojava i negativnih efekata nema, raspitajte se kod lokalnih lekara ili farmaceuta“, navodi se na sjatu festivala.

Ovaj festival je preživeo i gore nedaće, preživeće i ovu, a i mi sa njim, kažu organizatori.

– U okviru ovogodišnjeg online izdanja, pripremili smo veče posvećeno jednom od osnivača festivala i čoveku koga Valjevo samo po dobru pamti dr. Voji Milutinoviću, pod nazivom „Bravo majstore“. Snimili smo i više emisija u kojima su učestvovali studenti jazz odseka Muzičke Akademije u Beogradu, učenici Valjeske Gimnazije, poznati Valjevski reperi i muzičari, a za potrebe festivala snimljeno je i više internacionalnih koncerata koje ćemo prenositi na našem YouTube kanalu.

Kompletan program festivala pogledajte na ovom linku.

Foto/Cover: Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *