недеља, 16 јуна

Pevačica Konstrakta predstavljaće Srbiju na Eurosongu u Torinu

Pevačica Konstrakta predstavljaće Srbiju na Eurosongu u Torinu

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pobedila je u finalu „Pesme za Evrovizuju 22“ sa originalnom numerom In corpore sano.

U jakoj konkurenciji 18 finalista, koji su izborili plasman kroz dva polufinala u četvrtak i petak, Konstrakta je nekako iz drugog plana poremetila račune favorizovanim koleginicama mesecima unazad.

Bez velike reklame, kampanje, ali sa pesmom koja ima više poruka, ozbiljnih životnih poruka, Konstrakta će pokušati u Torinu da vrati Evroviziju u Srbiju nakon 15 godina.

Pevačica je u izjavi za RTS rekla da će joj biti potrebno vremena da „se sabere“ i da joj nije bilo jasno šta se sinoć desilo. 

„Ne mogu da kažem da sam se borila to je bio tok događaja i iz moje perspektive deluje kao da je u poslednja dva dana, posle prvog polufinala pesma skrenula i pokupila pažnju. Pripreme počinju odmah, budući da je to od 12. do 14. maja. Ima tu posla, ulazimo u organizaciju nastupa, medije“, rekla je Konstrakta u jutarnjem programu RTS-a.

Pobednica domaćeg izbora za pesmu Evrovizije istakla je  pesma slojevita i da ima dosta poruka, a jedna od poruka pesme je odnos prema zdravlju koji je aktuelan i koji je prisutan već 30 godina.

Ističe da nema zdravstvenu knjižicu i da nije jedina.

„Za sada ne znam šta očekivati u Torinu. Nastup smo do sada koncipirali ovako, a pretpostavljam da ćemo ga do Torina i razraditi. Nemam ideju za nastup, ali očekujem da bude zabavno“, istakla je Ana Đurić Konstrakta.

Konstrakta će predstavljati Srbiju na 66. „Pesmi Evrovizije“ u Torinu u drugom polufinalu 12. maja.

Foto: RTS

Izvor: MSI/RTS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *