субота, 20 јула

Novak: „Tužan sam i prazan“

Novak: „Tužan sam i prazan“

Prvi teniser sveta Novak Đoković diskvalifikovan je juče sa Gren Slem turnira US Open u Njujorku, nakon što je, slučajno, pogodio lopticom linijskog sudiju u trenutku kada je krenuo na pauzu između gemova.

Sudije su se konsultovale i odlučili su da Đoković bude diskvalifikovan sa turnira. Ova odluka ostavlja prvog tenisera sveta bez bodova sa ovog turnira i novčane nagrade koju je osvojio do četvrtog kola. 

Tim povodom Novak se oglasio na svom Instagram profilu:

Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno.

Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser.

Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve“.

Foto: Novak Đoković/Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *