субота, 20 јула

Oskarovka Ema Stoun kao „Zlica“ u čuvenom Diznijevom filmu

Oskarovka Ema Stoun kao „Zlica“ u čuvenom Diznijevom filmu

Studio Dizni objavio je trejler za predstojeći film „Zlica“ (Cruella) čije je prikazivanje u domaćim bioskopima predviđeno za maj mesec.

Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da zarad koristi uništi pred sobom leglo nevinih psića, Zlica koju u najnovijoj izvedbi tumači oskarovka Ema Stoun sada nam se predstavlja mnogo godina pre nego što je postala lovac na krznenu štenad i 101-og dalmatinca.

Uz čuveni crtani film 101 Dalmatinac stasale su mnoge generacije, a 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u  ulozi Kruele de Vil koji je nominovan za nagradu Zlatni globus.

Sada 25 godina kasnije, smeštenu u Londonu toko kasnih sedamdesetih Zlicu glumi Ema Stoun u naslovnoj ulozi. Film prati uspon lika od mlade prevarantkinje do jednog od najpoznatijih negativaca u Diznijevom carstvu.

Zlica stiže u London da se proslavi kao dizajner. Njen njuh za modom upada u oko baronici Von Helman, modnoj legendi. Ali njihova veza pokreće tok događaja i otkrića koja će dovesti do toga da ona prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.  

Najnoviji film „Zlica“ režira Kreg Gilespi poznat po drami „Ja, Tonja“, a pored Eme Stoun u ostalim ulogama našli su se i Ema Tompson  , Emili Bičam , Mark Strong  i drugi.

Foto/Cover: Ema Stoun kao Zlica/Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *