субота, 20 јула

“Život na crticu” Dejana Grujića: Priče iz naših života

“Život na crticu” Dejana Grujića: Priče iz naših života

Njegov glas nas budi ranom zorom u šest sati sa talasa radija 202, a “Ustanak” emisija koju uređuje i vodi je već dobila status kultne.

Međutim, novinar, glumac i pisac Dejan Grujić je ovih dana zaintrigirao širu javnost svojom prvom knjigom “Život na crticu” u izdanju Liberlanda.

Priče koje je prvenstveno pisao za “Crticu 202” i delio ih sa slušaocima i pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk, Grujić je ovekovečio u zanimljivu zbirku, koja će svakog čitaoca naterati da se dobro zamisli o realnosti života i svih onih pojava koje nas okružuju.

Foto: Promo

Crtice 202 predstavljaju pokušaj da se shvati mali deo misli jednog velikog čoveka, što Dejan Grujić i jeste zbog britkoće njegovog uma, strpljivosti, inteligencije, zato što njega uvek interesuje nečiji karakter i to ko si ti, a ne društveni položaj individue. Crtice su hronika jednog burnog vremena, hronika o događajima, o moralu i poštenju, o umetnosti življenja, ali i o ljudima koji su obeležili jednu epohu –  napisao je svoje utiske o ovom delu Karlo Astrahan, urednik programa u biblioteci “Milutin Bojić”.

“Život na crticu” na društvenim mrežama privukao je veliku pažnju, a ukoliko želite da i vi imate ovu knjigu u svojoj biblioteci, najbolje je da zapratite Dejana Grujića na društvenim mrežama ili da ga kontaktirate putem sajta www.dejangrujic.com , i dobićete više informacija od autora – lično. I posvetu i autogram, naravno.

Foto: Dejan Grujić/Privatna arhiva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *