четвртак, 18 јула

Festival autorskog filma produžen do 16. decembra

Festival autorskog filma produžen do 16. decembra

Organizatori ovogodišnjeg 26. Festivala autorskog filma saopštili su danas da će se festival održati  od 27. novembra do 16. decembra, umesto planiranog termina od 27. novembra do 4. decembra.

U skladu sa razvojem epidemiološke situacije i novih mera koje su stupile na snagu, da ustanove kulture imaju radno vreme do 18 časova, direkcija festivala najavljuje da će se festival i pod ovim uslovima održati.

Program festivala za prvu nedelju naći će se od danas na zvaničnom sajtu faf.rs , kao i na društvenim mrežama festivala, dok će se sledeće nedelje objaviti nove satnice za projekcije nakon 4. decembra, a druge nedelje Festivala satnice za poslednju.

– Program će se objavljivati sukcesivno, kako bi Festival bio spreman na moguće promene i bezbednosne mere – saopšteno je iz direkcije festivala.

Pored redovnog programa u bioskopskim dvoranama, publika će imati mogućnost da neke od naslova sa Festivala pogleda i na onlajn filmskoj platformi mojoff.net.

Glavno mesto održavanja Festivala je Kombank Dvorana, dok će se filmovi prikazivati i na ostalim lokacijama: Dom omladine Beograda, stara i nova zgrada Jugoslovenske kinoteke, Dvorana Kulturnog centra Beograda, bioskop „Fontana“, Centar za kulturu „Vlada Divljan“, Art bioskop – Kolarčeva zadužbina, i UK „Stari Grad“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *