субота, 20 јула

Grupa „Hurricane“ moćnim nastupom u finalu Evrosonga

Grupa „Hurricane“ moćnim nastupom u finalu Evrosonga

Iako su im davali skoro nikakve šanse da prođu u finalno takmičenje za Pesmu Evrovizije, grupa „Hurricane“ koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić sinoć su uspele da se plasiraju u završnicu ovog velikog muzičkog takmičenja.

Sanja, Ksenija i Ivana su pesmom Loco, Loco i sjajnim scensko muzičkim nastupom „oduvale“ konkurenciju i u subotu uveče od 21 sat će predstavljati Srbiju u finalu na ovogodišnjem Evrosongu koji se održava u Roterdamu. Nastupiće pod rednim brojem osam.

Jak scenski nastup, prodorni glasovi, samouverenost, ništa nije izostalo sinoć, te su Evropljani svojim glasovima pokazali simpatije prema pesmi iz Srbije i atraktivnim devojkama.

Foto: Eurosong 2021/Hurricane/Screenshot

Zanimljivo je da je Srbija jedina zemlja iz regiona koja se plasirala u finale, dve večeri ranije ispale su Hrvatska i Severna Makedonija.

Ovogodišnji Evrosong se zbog epidemije korona virusa održava u posebnim uslovima. Manje je gledalaca u sali, delegacije učesnika se ne okupljaju i ne druže, nasnimljeni su nastupi ukoliko neko oboli od virusa, poput predstavnika Islanda.

U subotu uveče takmičiće se 26 zemalja, a ko će ove godine biti pobednik takmičenja Pesme Evrovozije saznaćemo nekoliko minuta posle ponoći. Možda to budu baš Sanja, Ksenija i Ivana i „Loco, Loco“.

Foto/Cover: „Hurricane“/Screenshot

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *